Prowadząca spotkanie Agata Hemon kierownik Działu Dziedzictwa i Edukacji Kulturowej Centrum Kulturalnego w Przemyślu, zdj. P. Kasjan
Głos zabiera Marta Tabaczek - dyrektor Gminnego Ośrodka Kultury w Lubaczowie, zdj. P. Kasjan
Głos zabiera Janusz Czarski - dyrektor Centrum Kulturalnego w Przemyślu, zdj. P. Kasjan
Seminarium "Kulinarne tradycje kresowe", zdj. P. Kasjan
Seminarium "Kulinarne tradycje kresowe", zdj. P. Kasjan
Uczestnicy seminarium, zdj. P. Kasjan
Uczestnicy seminarium, zdj. P. Kasjan
dr hab. Jarosław Dumanowski z Centrum Dziedzictwa Kulinarnego, UMK w Toruniu, zdj. P. Kasjan
dr hab. Jarosław Dumanowski z Centrum Dziedzictwa Kulinarnego, UMK w Toruniu, zdj. P. Kasjan
Seminarium "Kulinarne tradycje kresowe", zdj. P. Kasjan
Seminarium "Kulinarne tradycje kresowe", zdj. P. Kasjan
Seminarium "Kulinarne tradycje kresowe", zdj. P. Kasjan
Seminarium "Kulinarne tradycje kresowe", zdj. P. Kasjan
Seminarium "Kulinarne tradycje kresowe", zdj. P. Kasjan
Prelekcja Krzysztofa Zielińskiego, zdj. P. Kasjan
Seminarium "Kulinarne tradycje kresowe", zdj. P. Kasjan
Prelegenci dr hab. Jarosław Dumanowski i Krzysztof Zieliński, zdj. P. Kasjan
Przedstawicielki Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Lubaczowie, zdj. P. Kasjan